До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Белла Хадід відсвяткувала день народження у вінтажному образі

10 жовтня американська супермодель Белла Хадід відсвяткувала свій день народження. Дівчині виповнилося 23 роки. З такої нагоди Хадід одягнула вінтажний образ, що звертається до епохи 1990-х років. Вона вибрала вельветову сукню-футляр з часу Джона Гальяно для Christian Dior. Образ в абстрактний кольоровий принт, що нагадує вітраж, Белла доповнила наймоднішими чобітьми цієї осені – моделлю до коліна з тисненням під крокодила. Заключним акцентом стала сумка-baguette.

Белла Хадід

За останні кілька років носити образи з архівних колекцій брендів стало трендово серед зірок. Так, родина Кардаш'ян-Дженнер одягала вінтажні вбрання вже не раз – від Тома Форда для Gucci до Jean Paul Gaultier епохи 90-х і Mugler зразка 80-х. У числі дівчат, які воліють вінтаж, також є Кіра Найтлі, Рита Ора, Гвінет Пелтроу і герцогиня Сассекська. Vogue.ua зібрав вінтажні образи знаменитостей.

Реклама

<b>винтажные образы звезд</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.