До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 5 модних сумок сезону осінь-зима 2019/2020

Після завершення марафону модних показів починається не менш цікава частина – розбір трендів сезону, зокрема у стритстайлі. Так, Нью-Йорк потішив новими матеріалами для брючних костюмів, у Лондоні панували романтичні сукні, на Мілан зійшла хвиля мінімалізму, а Париж навчив поєднувати непоєднуване. Цього разу під приціл потрапили наймодніші сумки осені.

Streetstyle
Маленька, але містка

У новому осінньому сезоні модні дівчата крім сумок розміру XXS придивилися до варіантів у розмірі S. Невеликі, але місткі сумки стали головним аксесуаром на вулицях від Нью-Йорка до Парижа. Ці сумки такі ж чарівні, як мікромоделі, але при цьому значно практичніші в носінні. У них легко вмістити все необхідне: телефон, гаманець, пудру, вологі серветки, бальзам для губ, гребінець і навіть зарядний пристрій для смартфона.

Реклама
Streetstyle

<b>сумки s</b>


Організація порядку

Жіноча сумка – аксесуар, куди поміщається зазвичай все на світі, але при цьому ніколи нічого не вдається знайти. Цієї осені streetstyle-активістки задумалися про організацію порядку і ефективний пошук необхідних речей. Тому на вулицях головних столиць моди з'явилися поясні й нагрудні моделі з кількома окремими блоками для зберігання речей, з відчіпними футлярами для сонцезахисних окулярів, гаманцями для монет, що нагадують брелоки, і кишенями, спеціально призначеними для зберігання телефону.

Streetstyle

<b>сумки мультиплексных</b>

Тиснення під крокодила

Настав час прибирати на верхні полиці гардероба сумки з бісеру та соломи. На зміну культовим літнім моделям прийшли модні осінні сумки, прикрашені рельєфним тисненням під крокодила. Модниці найчастіше вибирали коричневу палітру кольорів для своїх образів – від карамельних нот до темного шоколаду. У центр уваги потрапили лаконічні тоути, незвичні моделі в формі відер, сумки-багети і крос-боді.

Streetstyle

<b>сумки кроко</b>

Мікротренд

Коли справа стосується statement-аксесуарів, перше, що спадає на думку, – мікросумки всіх відтінків веселки, справжній вибух кольору, який оживить образ у холодну пору року. Так, лимонно-жовті сумки ідеально поєднуються з темно-синіми шовковими сукнями та спідницями, світло-блакитні і бузкові тони грають на контрастах з вельветовими образами і коричневою лакованою шкірою. Відтінки апельсина внесуть барв у трикотажний бежевий образ, а сумки забарвлення сміливої вишні – класичний компаньйон для деніму і білої сорочки.

Streetstyle

<b>сумки микро</b>

Привіт, 1990-і

Естетика 1990-х років продовжує залишати сліди в образах героїнь вуличної моди. Наприклад, цієї осені повернулася на модну арену сумка подовгастої форми з короткою наплічною ручкою, відома як baguette. Супермоделі, it-girls і streetstyle-активістки охоче вибирають вінтажну сумку як для щоденних виходів, так і комбінують її з вечірніми образами.

Streetstyle

<b>сумки 90-е</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.