До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Уроки стилю від Белли Хадід

9 жовтня американська топ-модель Белла Хадід святкує день народження. У свої 25 років Белла є затребуваною моделлю, музою багатьох дизайнерів, постійним магнітом для папараці і справжньою іконою стилю. Так, фірмовий стиль знаменитості натхненний естетикою рейвів 1990-х і епохою гламурних 2000-х. Белла легко одягає як шкіряний ансамбль і вузькі окуляри, що відсилають до фільму "Матриця", так і відверту напів прозору сукню. Vogue.ua зібрав 5 модних прийомів Белли Хадід.

Белла Хадід
Mom jeans

Прямі джинси з завищеною талією, відомі як mom jeans, є основою гардероба Белли Хадід. В арсеналі дівчини – незліченна кількість деніму цієї моделі, який Белла комбінує з кроп-топами і прозорими мюлями, з маскулінними жакетами і масивними черевиками на тракторній підошві, а також з елегантними блузками і босоніжками на тонких перемичках.

Реклама

<b>mom jeans</b>

Шкіра

Ще один модний прийом з 1990-х років, який вибирає Белла, – шкіряні штани, блейзери та плащі. У streetstyle-образах Хадід часто переважають саме шкіряні вироби чорних і карамельних відтінків, причому як total-leather образи, так і окремі елементи зі шкіри, які Белла майстерно комбінує з іншими елементами гардероба.

<b>кожа стрит Белла</b>

Звабливі сукні

Якщо в щоденних образах Белла вибирає комфорт, то для світських виходів воліє сексуальність. Кожен вихід молодшої Хадід супроводжують бурхливі обговорення її сміливих образів у соціальних мережах. Так, на Каннський кінофестиваль 2016 року Белла одягнула відверту шовкову сукню Alexandre Vauthier, а для вечірки Victoria's Secret 2018 року обрала "голу сукню" Julien Macdonald.

<b>секси платья Беллы хадид</b>

Об'ємні куртки

Якщо в літній сезон Белла обирає джинсові куртки чоловічого крою і подовжені блейзери, то в зимовий період її вибір зупиняється на об'ємних пуховиках, дублянках маскулінного крою та утеплених бомберах. Супермодель комбінує їх як зі спортивними штанами і грубими черевиками, так і зі шкіряними ансамблями і вінтажним денімом.

<b>объемные куртки</b>

Класика + спорт

Молодша сестра Джіджі Хадід також уміло розбавляє класичні брючні костюми різними спортивними деталями. Це можуть бути масивні кросівки, базові білі майки, кроп-топи з нульових або об'ємні худі. На Беллі така комбінація речей завжди має невимушений і стильний вигляд.

<b>брючные костюмы + спортивные элементы</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.