До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зимовий сезон: Zhilyova Lingerie представили новий кампейн

Український бренд Zhilyova представив новий кампейн, що присвячений зимовому сезону й натхнений природою, недосяжними засніженими горами, а також історією жіночого альпінізму.

У зніманні представлені бестселери бренду й моделі з попередніх колекцій Nebula, Ex Machina, GG і ἀποκάλυψις, а також нові комплекти, аксесуари й перші моделі майбутніх колготок з принтом.

Реклама

Кампейн розкриває тему розмаїття світу природи й непідробну красу нашої планети: контраст між тонкою сітчастою білизною й жорсткими міцними мотузками показує все розмаїття структур. Великої уваги бренд надав альпіністкам. Історія першої жінки, яка підкорила 1975 року гірську вершину, неабияк надихнула Zhilyova на знімання. За допомогою проєкту лейбл демонструє силу, що лежить в основі світогляду й фізичного вишколу альпіністок.

Zhilyova порушують питання усвідомлення жінкою своєї сили, прагнення до безмежжя й досягнення будь-якої мети, а також заявляють про важливість утечі з небажаного полону для здолання будь-якої вершини.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.