До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Життя моделі: Марина Полканова в спецпроекті EMPORIO ARMANI і Vogue.ua

Кар'єра української моделі Марини Полканової розпочалася з ексклюзиву для Gucci. Вона взяла участь у шоу бренду сезону весна-літо 2017, а потім стала обличчям б'юті-лінії італійського Будинку. Тоді кар'єра Полканової почала стрімко розвиватися і сьогодні її частіше можна зустріти в Парижі чи Мілані, ніж у Києві. У спецпроекті EMPORIO ARMANI і Vogue.ua Марина розповіла нам про старт кар'єри, власний стиль і б'юті-лазівки, які допомагають їй мати гарний вигляд під час марафону модних показів.

Весь одяг – EMPORIO ARMANI
Про старт кар'єри

Все почалося досить банально: модельний скаут знайшов в інтернеті маленьку дівчинку з маленького міста. Далі почалися зйомки, кастинги і перша поїздка в Гонконг. Трохи помандрувавши Азією, я змінила материнське агентство і вже від них через місяць поїхала до Мілана на примірку для Gucci. Я до останнього не могла зрозуміти, куди мене привезли і навіщо. Мені швидко підібрали образ і відразу ж підтвердили на ексклюзив. А далі як і у всіх початківців-дівчат: біганина по кастингах, примірки, море хвилювання, недосипання і недоїдання.

Реклама
Весь одяг – EMPORIO ARMANI
Про модельну роботу

Робота моделлю включає безліч аспектів: і участь у модних шоу, коли ти виходиш на подіум перед кількома сотнями людей, і творчі зйомки для глянцевих журналів, і участь у комерційних проектах. Важко сказати, що мені подобається більше, адже від кожної роботи отримуєш різний процес і результат. Шоу – це завжди енергія і хвилювання, рекламні кампанії – зближення з командою, організований процес і крутий результат, а журнали – це свобода дій. Для мене головне – ставлення в команді і результат, а які шоу чи кампейн – це зовсім не важливо.

Весь одяг – EMPORIO ARMANI
Про модельний total look

Я не проти модельних тотал-луків, коли дівчата одягаються в звичайні чорні скінні і шкірянки, але, щоб не загубитися і не здаватися сірою мишкою в очах кастинг-директора, все-таки має бути присутня родзинка у стилі, що підкреслює нашу індивідуальність.

Весь одяг – EMPORIO ARMANI
Про власний стиль

У мене немає певного стилю. Можу вийти з дому в лосинах і светрівці, можу в сукні і на підборах, все залежить від настрою і приводу. Не люблю, як багато дівчат, сидіти над своїм гардеробом і думати, що ж мені одягнути сьогодні, а тривалий шопінг мене просто вимотує. Я за практичність і зручність у повсякденному житті.

Весь одяг – EMPORIO ARMANI
Про майбутнє

Для мене моделінг – це хобі, що стає трампліном у створення іншого бізнесу в цьому напрямку, тому важливішу позицію в моєму житті зараз займає власна модельна агенція і її розвиток. У майбутньому ми плануємо розширюватися, як і будь-який бізнес, а нашою метою є якісно виконана робота над кожною дівчинкою, її розвиток і особистий підхід. За три роки існування агентства вже виконана колосальна робота і я дуже радію нашим результатам. Зупинятися і займатися чимось іншим поки не хочеться.

Весь одяг – EMPORIO ARMANI
Про лайфхаки

Головний лайфхак – використовувати свої кисті і відразу ж змивати макіяж. Маски, патчі, масажі і хороший відпочинок ніхто теж не скасовував. Для мене відновлення проходить на подив дуже швидко. Великий заряд енергії мені дає сім'я і близькі люди, йога також допомагає розслабитися, а привести обличчя і волосся до порядку допомагають незамінні б'юті-засоби. Ще люблю стрейчинг.

Фото: Lesha Lich

Стиль: Olaa Zhyzhko

Модель: Maryna Polkanova

Одяг: EMPORIO ARMANI

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.