До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ювелірний бренд Nomis відкрив свій перший бутик

Швейцарський ювелірний бренд з українським корінням Nomis відкриває свій перший бутик. Простір розташувався в Києві на вулиці Марії Заньковецької, 6.

Над інтер’єром бутику працювали девелопер Ар’є Шварц і дизайнерка Олена Добровольська, які втілюють у життя проєкти по всьому світі. Металеві поверхні, дзеркала, безліч джерел холодного білого світла й сині акценти створюють у просторі атмосферу футуристичності. Синій вибрали головним в інтер’єрі не випадково — він символізує сапфіри, які часто використовує бренд у своїх прикрасах.

Реклама

Стіну приміщення прикрашає велика вигадлива панель зі гнутого металу, а прозорі куби-вітрини, розміщені по всій крамниці, ніби невагомі.

Фасад бутику Nomis прикрашають екран з digital-артом і синя металева скульптура сучасного українського художника Михайла Деяка — його роботи є в приватних колекціях України, Канади, США, Великої Британії, Франції, Швейцарії, Угорщини та Китаю.

У першому офлайн-просторі Nomis представлені всі прикраси бренду, що уособлюють собою сучасне ювелірне мистецтво: кафи, які можна носити як каблучки, кліпси, ланцюжки та браслети з 18-каратного золота й лабораторних каменів, огранених уручну.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.