До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вийти за межі: колекція Natasha Zinko весна-літо 2022

Колекція сезону весна-літо 2022 стала найрадикальнішою в послужному списку дизайнерки Наташі Зінько на сьогодні одяг у ній набув геометричних форм, у буквальному сенсі.

Natasha Zinko весна-лето 2022
Natasha Zinko весна-лето 2022

"Коробки стали звичайним сміттям у нашому повсякденному житті. Чи то щоденні постачання з інтернет-крамниць, кітчеві розпаковувальні відео, що переповнили соціальні мережі, або ж просто радість від відкриття чогось в упаковці нова колекція заснована на останніх 18 місяцях життя, каже Зінько. Занурившись у безум домашнього вжитку і шукаючи нові способи задіяти наївну творчість, я почала розробляти колекцію, бавлячись із розміщенням картонних коробок на власному тілі, насамкінець переробивши їх на справжній одяг".

Реклама
Natasha Zinko весна-лето 2022
Natasha Zinko весна-лето 2022

У "коробковій" колекції представлено повний спектр типових предметів одягу бренду: від улюблених суконь Наташі з принтами дизайнерки і речей в тонку смужку до джинсових сорочок і спортивного одягу з графічним малюнком. Усе йде в комплекті з "сучасними кринолінами", як називає їх Наташа, речі можна носити як з ними, так і без них, а шви одягу ідеально адаптовані до коробок, що визначають силует.

Natasha Zinko весна-лето 2022
Natasha Zinko весна-лето 2022

Строгість вільних силуетів контрастує з чуттєвістю оголеної шкіри: тонкі мікрошорти подовжують ногу, а корсетні ліфи підкреслюють талію. "У них відчуваєш себе абсолютно вільно, — зазначає Наташа. — Насправді це дійсно сексуально".

Natasha Zinko весна-лето 2022
Natasha Zinko весна-лето 2022

Фірмові принти Наташі українська скатертина з квітами, підняті середні пальці, милі сердечка в цьому сезоні трохи буферизовані в піксельній обробці. Повторюваний слоган "Aliens & Bunnies" відображає новий підхід дизайнерки до гендерних змін в концепції бренду: застарілі маркери "жіночий одяг" і "чоловічий одяг" змінюються на універсальні й інклюзивні позначення. У коробці всі однакові, незалежно від статі та розміру.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.