До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 фактів про чоловічу колекцію Burberry весна-літо 2022

Для презентації чоловічої колекції Burberry сезону весна-літо 2022 Ріккардо Тіші влаштував модний рейв на Millennium Mills, занедбаній млинарській фабриці, що височіє над Королівськими доками в східній частині Лондона. Розповідаємо п’ять фактів, які потрібно знати про колекцію.

Джерела натхнення

Ріккардо Тіші думав про свободу і єднання, коли створював свою чоловічу колекцію сезону весна-літо 2022. Тож антураж для презентації вибрав відповідний: моделі парами дефілювали вибіленим піском, прямуючи до каркаса покинутої будівлі, де гуділа трансмузика електронного дуету Shpongle. Загальний ефект — десь між "Божевільним Максом", фестивалем Burning Man і незаконними рейвами, які поліція регулярно закриває під час ізоляції.

Реклама
Камео Джоан Смоллс

Жоден фестиваль не був би повноцінним, якби дівчат з натовпу не садили на плечі їхні хлопці, щоб ті ліпше бачили сцену. Джоан Смоллс — у білому бікіні з ниткою на животі — взяла на себе цю роль у показі Burberry і з’явилася на піщаному подіумі в чоловіка на плечах.

Бунтівлива атмосфера

Тіші широко використовував штучний пірсинг на обличчі, щоб створити відчуття юнацьких експериментів, що також позначилося і на підході до пошиття одягу: пальта й куртки були без рукавів і облямовані фурнітурою, утилітарні штани мали незвичний крій, а сорочки прикрашали блискучі абстрактні елементи.

Друга шкіра

Якщо Тіші доможеться свого, то наступного літа чоловік Burberry здебільшого носитиме шкіру. Постійна тема колекції — чорна шкіра: штани, топи, худі без рукавів, жилетки з коміром під горло і навіть труси. Тим часом аксесуари мали чітко футуристичний відтінок — від надутих сумок, прикріплених до задніх кишень, до тонованих окулярів, подібних на козирки.

Громадянин світу

Зауваживши своє послання про взаємозв’язок, єднання й дослідження, Тіші охрестив колекцію Universal Passport — термін, який з’явився на сумках, сітчастих футболках і сорочках вільного крою. Поки пандемія триває, дизайнер скористався тим, що, як ми всі сподіваємося, лежить по той бік обмежень Covid-19.

Переглянути всю колекцію Burberry Menswear весна-лето 2022.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.