До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA і Polimoda оголошують конкурс на отримання освітньої стипендії

У рамках святкування 5-річчя Vogue UA оголошує про спільний конкурс з Інститутом дизайну одягу Polimoda на здобуття магістерської стипендії розміром 26 000 євро на курсі "Маркетинг і комунікації". Стартує навчання 11 червня 2018 року і триватиме дев'ять місяців.

Вілла Favard – один з кампусів інституту Polimoda у Флоренції

"Модна галузь в Україні активно розвивається, у нас багато талановитих дизайнерів, але при цьому потрібні кадри, які допоможуть перетворити творчі ідеї на бізнес, масштабувати його і розвивати, – розповідає головний редактор українського Vogue Ольга Сушко. – Ми раді разом з Polimoda надати таку можливість активним і цілеспрямованим українцям, які хочуть побудувати тут саме модну індустрію".

Реклама
Ольга Сушко на конференції Vogue UA Fashion & Business

"Беручи участь у минулому році в конференції Vogue UA Fashion & Business, я був дійсно вражений високим рівнем інтересу українців до модної індустрії, а також їхнім бажанням дізнатися про неї ще більше. Багато гостей ставили дійсно важливі питання, я побачив їхні палаючі очі і величезну мотивацію, а ці якості дуже важливі для Polimoda. Тому ми ухвалили рішення разом з Vogue UA дати шанс новим талантам, щоби свою творчу енергію вони змогли перетворити на успішний бізнес-проект", – додає Даніло Вентурі.

Данило Вентурі на конференції Vogue UA Fashion & Business
Виступ Даніла Вентурі на конференції Vogue UA Fashion & Business

Для участі в конкурсі слід записати відео тривалістю не більше хвилини англійською мовою і розповісти на ньому, чому саме ви гідні отримати цю стипендію, що вона вам дасть і для чого потрібна. Відео має бути записано в ч/б форматі, а кандидат повинен стояти на тлі білої стіни. Його потрібно опублікувати в своєму Instagram-акаунті, що повинен бути відкритий, з хештегом – #saywhoyoUAre. До розгляду приймаються лише ті відео, що відповідають усім вимогам, а журі буде оцінювати як їхній зміст – оригінальність, творчий підхід і переконливість, так і популярність в соціальних мережах. До складу журі увійшли – головний редактор Vogue UA Ольга Сушко, представник Polimoda Даніло Вентурі і провідні викладачі курсу "Маркетингу і комунікацій".

<b>PolimodaVideo</b>

Прийом заявок закінчується 1 квітня, а переможця члени журі оголосять 12 квітня.

Детальніше дізнатися про правила можна на сайті Polimoda.

Читайте також:

Что нужно знать о Линде Лоппе, главном fashion-наставнике европейских модников

10 лучших fashion-школ мира

10 цитат fashion-гуру Данило Вентури

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.