До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Український Vogue відзначить 5-річчя

В 2018 году Vogue Украина отметит свой 5 день рождения.

За 5 років журнал і сайт Vogue UA завоювали любов і довіру читачів, ставши одним з найбільш сміливих і яскравих видань в світі. За цей час обкладинку Vogue UA прикрашали міжнародні та українські моделі Даутцен Крез, Отілія Саймон, Аня Рубік, Амбер Валетта, Джессіка Стем, Малгосія Бела, Алек Век, Кім Пірс, Дар'я Вербова, Ірина Кравченко і Яна Годня, актриси Хлоя Севіньї, Ванесса Параді, Міла Йовович, художниці Марина Абрамович і Олімпія Скеррі, а над зйомками працювали відомі фотографи Нан Голдін, Клара Джамінарді, Алік, Нагі Сакай, Йєнс Інгварссон, Янів Едрі Олівьє Замм і Стівен Пен.

Реклама

"Для мене і всієї команди Vogue UA ці п'ять років – неповторний і безцінний досвід у створенні найкращого глянцевого проекту в країні. Ще за цей час у нас з'явилися свої герої, шанувальники і читачі. Ми всіх дуже цінуємо і разом рухаємося далі", – говорить головний редактор Vogue UA Ольга Сушко.

Головний редактор Vogue UA Ольга Сушко

В рамках святкування важливої дати представлений новий логотип, який у березні прикрасить ювілейний номер журналу. Також на весь 2018-й рік редакцією запланований ряд модних і культурних подій, присвячених 5-річчю. За анонсами стежте на офіційних сторінках Vogue UA.

Читайте також:

Скоро весна: як скласти гардероб в нейтральних тонах

Що слухати: 4 співачки, про яких говоритимуть у 2018-му

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.