До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Український бренд Lake Studio покаже колекцію в Нью-Йорку

Український бренд Lake Studio покаже колекцію сезону весна-літо 2018 у Нью-Йорку. Зробить він це в рамках проектуThe Platform онлайн-ретейлера Moda Operandi у його штаб-квартирі на Медисон Авеню.

Lake Studio весна-лето 2018

Нагадаємо, що раніше онлайн-ретейлер заявив про запуск фешн-інкубатора, у межах якого буде підтримувати молоді багатообіцяючі бренди. Moda Operandi вирішили розпочати з 4 лейблів із усього світу, серед яких був обраний бренд Lake Studio.

Реклама
Lake Studio весна-лето 2018

Представники ретейлера зазначають, що в колекціях Lake Studio їх зацікавила невимушена елегантність, а також універсальність одягу, який можна носити як в офіс, так і на коктейльні заходи. Дизайнер бренду Анастасія Рябоконь особисто презентує в Нью-Йорку fashion-редакторам і журналістам весняно-літню колекцію The Sirens, натхненням для якої стали міфічні мешканці підводного світу. Нагадаємо, що показ колекції в Україні відбувся вже у вересні.

Читайте також:

Сделай меня: как бренд Ksenia Schnaider спасает планету от старых джинсов

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.