До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тизер нової кутюрної колекції Chanel

7 липня відбудеться показ нової кутюрної колекції Chanel, ознайомитися з якою можна буде тільки онлайн — на сайті модного Дому та в його соціальних мережах. Щоб зацікавити глядачів майбутнім шоу, команда бренду опублікувала кілька тизерів, на яких можна зазирнути за лаштунки підготування. Зняв їх режисер Лоїк Пріжан у кутюрних майстернях Chanel.

Кутюр — це історія про розмірність, ручну роботу та найвищу якість. Тут не можна поспішати, адже кожна деталь має бути виготовлена ідеально. В одному з роликів видно, як працюють з вишивкою й макраме, у наступному можна розглянути процес створення знаменитих жакетів Chanel і навіть зазирнути до примірювальної.

Реклама

Нагадаємо, що ця колекція вже буде другою, яку команда Chanel представить після початку епідемії COVID-19. До цього в онлайн-режимі відбувся показ колекції Chanel Resort 2021, всі образи якої можна роздивитися тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.