До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Затемнення: друга колекція бренду-серіалу LUTIKI

"Серійний дизайнер" – каламбурили гості презентації другої колекції бренду-серіалу Соні Солтес. Для нової серії LUTIKI вона представила дроп речей, присвячених зимовій втечі в південні широти. На думку дизайнерки, для такої подорожі знадобиться сім речей, які помістяться до ручної валізи навіть з обмеженням у 12 кг.

Соня Солтес

Цю універсальну сімку представили на одному рейлі, вкритому пальмовим листям – так, що один кут Atelier 1 нагадував азійське бунгало. На рейлі розмістили: пуховик, що легко скручується, асиметричну майку на застібку у вигляді металевого ланцюжка (на неї серед гостей вже склали список охочих), шорти серфера, футболку, сорочку, об'ємний костюм-двійку з сорочки і спідниці довжини міді, фестивальну сукню.

Реклама
Презентація другої колекції LUTIKI

Колекція називається "Затемнення". Солтес обігрує в ній різні сюжети затемнення, від буквального до психічного на тлі медійних вкидань – наприклад, популярної звички звіряти неврози з природним явищем (2020 року їх обіцяють 20).

Сліди затемнення можна побачити в палітрі колекції, яка від білого, через сплески помаранчевого, переходить у чорний колір, а також аплікаціях у вигляді подвійного контуру світил, що насунулись одне на одне. Так само і з сарторіальними знахідками колекції. Сорочки доповнені другим рівнем: можна залишити його як шлейф або пов'язати на голову як хустку. "Сорочка з вшитою хусткою" – ідеальна річ для паломників під жарким сонцем або православними храмами.

<b>LUTIKI_Шмотки</b>

Логіку вибору речей Соня пояснила на презентації. Пуховик потрібен для комфортного перельоту, але підійде і тому, хто залишився зимувати тут. Втішатиме його вишита тамбурним швом пальмова гілка. Універсальні шорти хороші для спорту, сну і прогулянок – тобто, режиму 24/7. Фестивальну мінісукню Соня тестувала в Мексиці минулої зими, тому для зручності вшила у поділ ланцюжок, аби зробити його важчим.

Соня Солтес

Поруч з пальмовим бунгалом розташували тераріум, де представили ювелірну частину колекції. Лінія прикрас з латуні, покритої жовтим 180-каратним золотом, поповнилася новими виробами. Хітовий пружинистий браслет-гумка тепер прикрашений головою змії і є в двох варіантах – на один і два оберти навколо зап'ястя. Персні – це скручений логотип LUTIKI, їх ефектно носити відразу по три, так вони імітують кастет. Кольє-трансформер складається з ланцюжків двох видів і доповнене підвісками у вигляді хрестів, відлитих за зразками вінтажних з особистої колекції Соні Солтес.

<b>LUTIKI_Украшения</b>

З її ж особистої колекції відео, знятих на телефон, створили і тизер колекції. У режимі швидкої нарізки спогадів розвивається історія героїні, яка втікає з міста з мінімумом необхідного на тлі новинної істерики. Затемнення, одним словом.

<b>LUTIKI_Люди</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.