До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сара Джесіка Паркер відкрила перший поп-ап магазин в Нью-Йорку

Сара Джесіка Паркер в поп-ап магазині SJPФото: vogue.com

Якщо когось і можна назвати королевою взуття і найзавзятішим фанатом Нью-Йорка, то це Керрі Бредшоу. Тож не дивно, що всі фанати Сари Джесіки Паркер так чекали відкриття магазину SJP у місті великого ялука. Поп-ап магазин площею майже 150 кв.м. зі взуттям, сумками і маленькими чорними сукнями відкрився на 52-й вулиці й буде активним до 3 грудня 2017 року.

Фото: instagram @sjpcollection

Ця електронна адреса була обрана актрисою не просто так. "У мене є сентиментальна прив'язаність до цієї вулиці, тому що, коли я грала Енні на Бродвеї, це було прямо тут!" – говорить Сара Джесіка. "І у Біллі Джоеля є цей альбом під назвою 52-а вулиця, який мені дуже подобається".

Реклама
Фото: vogue.com

Головний елемент декору в магазині – шпалери з принтом в туфельку – розробив Ерік Г'юз, дизайнер Wallshoppe. Судячи з коментарів в Instagram актриси, вони припали прихильницям до душі. У поп-ап сторі можна купити тканинні сумки і лімітовану колекцію чохлів для смартфонів з цим кумедним візерунком. Серед найбажаніших моделей взуття – босоніжки і човники з першої колекції SJP 2014 року.

<b>SJP Shoes</b>

Напомним, что платья и обувь SJP активно продаются в универмагах США Neiman Marcus, Bloomingdale’s, Hudson’s Bay и Saks Fifth Avenue, а также онлайн через Amazon и Net-a-porter. Один из самых последних контрактов актриса заключила с Level Shoes в Дубае.

Сара Джесіка Паркер

Читайте також:

У всеозброєнні: повний гід по зимовому взуттю

Светский дебют дочери Риз Уизерспун

В чем встретить год Желтой собаки

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.