До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У всеозброєнні: повний гід по зимовому взуттю

Холодні зимові місяці настануть уже зовсім скоро, саме час подумати про те, яке взуття обрати для не надто дружньої пори року. Vogue.ua обрав 5 видів, які стануть найактуальнішими у наступні декілька місяців, зважаючи на наш клімат та різкі перепади температур.

Ботфорти

Якщо в минулому році на піці популярності були ботфорти на тонкій шпильці в дусі slut style, то в цьому високі чоботи трохи зменшили рівень відкритої сексуальності і мають дещо благородніший вигляд. На плоскій підошві чи невисокому стійкому підборі, вони повинні в ідеалі бути вузькими і добре облягати ногу. Але й інші варіанти халяви також варті уваги.

Реклама

<b>ботфорты</b>

Черевики з хутром

Хутро на черевиках показу Moncler Gamme Rouge трохи гіперболізоване, але в житті ж можна обійтися й без такого екстремізму. Біла вовна чи різнобарвне хутро лисиці – ідеальний декор для зимового взуття прийдешнього сезону.

Moncler Gamme Rouge

<b>мех</b>

Жовті черевики

Жовті черевики Timberland вже не один сезон надихають дизайнерів модних будинків. Чудове переосмислення класики представили в Loewe, їхні жовті черевики могла би носити дама Belle Époque, а в Stuart Weitzman пішли ще далі та зробили варіант у рожевому оксамиті, який у свою чергу нагадує не менш важливу модель Timberland такого ж ніжного відтінку.

Paco Rabanne

<b>Новые желтые</b>

"Качкодзьоби"

Не найжіночніші, але дуже практичні "качкодзьоби" у новому сезоні можна поєднувати з будь-яким вбранням, починаючи з мішкуватих джинсів і закінчуючи спідницями максі й кашеміровими платтями-светрами.

Simone Rocha

<b>утконосы</b>

Черевики на шнурівці

Глибокі чорні черевики на шнурівці хоч і мають дещо панківський вигляд, насправді отримали статус базової речі в сучасному гардеробі. Без них складно уявити пристойний streetstyle-звіт та майбутню зиму. Якщо глянути трохи вбік від класичних моделей, то можна виявити й варіанти з додатковим декором: елементами кінського спорядження, як Alexander Wang, чи золотими ланцюгами та зіппером як у Lanvin.

<b>шнуровка</b>

Читайте також:

Главные тенденции зимы 2018: цветной мех​

Streetstyle: як вдягаються грузинські модники

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.