До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі купальники літа від українських брендів

Літо в самому розпалі й маємо щонайменше місяць, щоб з’їздити на море або хоча б відпочити біля басейну в найближчому заміському комплексі. Пропонуємо це робити в найгарніших купальниках Made in Ukraine — ми вибрали найкращі.

Sleeper

Бренд Sleeper цього літа пропонує додати трохи романтичності в курортний образ. Їхні купальники прикрашені кокетливими воланами або басками, завдяки чому їх легко носити й за межами пляжу. Особливо ефектні на вигляд чорні моделі зі світлими контрастними деталями.

Реклама
Atelier Handmade

Бренд Atelier Handmade, що спеціалізується на одязі для пляжного відпочинку, розуміється на ідеальних купальниках. У новій колекції Анастасія Єршова представила купальник, у якому мінімалістичний дизайн дев’яностих поєднується із золотою фурнітурою, характерною для зухвалих 1980-х. Унаслідок — вийшов купальник, у якому так легко стати зіркою будь-якого пляжу.

INLY

Шанувальники ретро-стилю напевно оцінять роздільний купальник бренду INLY з високими плавками й ліфом на широких бретельках. Сподобається модель і дівчатам, які віддають перевагу активному пляжному відпочинку, адже в такому купальнику зручно не тільки грітися на сонечку, а й пірнати у воду з яхти.

The Body Wear

У самий розпал літа марка The Body Wear спільно зі стилісткою Катериною Рижовою випустила капсульну колекцію, присвячену жіночим бажанням і звабливості. Однією з найцікавіших речей у капсулі став купальник кольору хакі зі спокусливим вирізом на плечі. Додатковий бонус: ноги в цьому купальнику мають просто нескінченний вигляд.

Antmy Studio

Купальники-бандо — модель, що створена для тих, хто любить засмагати. Лаконічний топ у вигляді смужки дає змогу домогтися максимально рівної засмаги. Нам подобається, як бренд Antmy Studio поєднує його з ретро-плавками з високою посадкою.

Fox Lingerie

Ви напевно бачили в себе в Instagram жаті купальники яскравих неонових кольорів — знайти такий можна в колекції українського бренду Fox Lingerie. Тільки є одне але: зупинитися на одному відтінку рішуче неможливо.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.