До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найвідоміші колаборації дизайнерів з Victoria's Secret

Цього року вбрання для шоу Victoria's Secret створить Олів'є Рустен, креативний директор Balmain. Залучити модного дизайнера до роботи над найефектнішим показом білизни – ідея не нова. Vogue.ua згадує найбільш знакові колаборації Victoria’s Secret з іншими брендами.

Lindsay Degan (2013)

Співпраця з бруклінським брендом Lindsay Degan стала буквально однією з найяскравіших в історії Victoria's Secret. Трикотаж всіх мислимих кислотних відтінків для шоу Pink фанати пам'ятають до сих пір.

Реклама
Zana Bayne (2013)

Шкіряні фетишистські аксесуари Zana Bayne обожнюють Мадонна й Леді Гага, а в 2013 році в них пройшлися по подіуму і "янголи" Victoria's Secret. Цю колаборацію можна по праву назвати найефектнішою.

Nicholas Kirkwood і Sophia Webster (2014)

У 2014 році спеціально для шоу Victoria's Secret Ніколас Кірквуд й Софія Вебстер зробили феєричні пари взуття. Від Кірквуда були золоті сандалі, всипані каменями Swarovski, а Софія зробила графічні різьблені босоніжки-ботфорти, візерунки на яких повторювали крила за плечима "янголів".

Nasir Mazhar (2014)

Ще один підданий Британської імперії відзначився співпрацею з Victoria's Secret. Назір Мажар привніс свіжий і зухвалий дух лондонського Іст Енду на головне білизнянt шоу року. Короткі спортивні топи й худі з помпонами плюс складні конструкції з паралону – його рук справа.

Brian Atwood (2016)

Одним з найбільш пам'ятних творінь Етвуда для команди Victoria's Secret стали, безумовно, чоботи на шнурівці, в яких виходили Джіджі Хадід і Алессандра Амбросіо. Складно уявити собі більш доречну взуття для демонстрації Dark Angel.

За матеріалами: Vogue.co.uk

Читайте також:

Тренер "янголів" Victoria's Secret розкриває їхні секрети краси

Усі скарби Victoria's Secret: 23 дорогоцінних Fantasy Bra

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.