До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пристебніть паски: LOVE AIRLINES by FROLOV

В рамках Ukrainian Fashion Week No Season 2021 бренд FROLOV представив нову колекцію. Під час тематичного digital-показу салон літака LOVE AIRLINES перетворився на подіум, а стюардеси на моделей.

LOVE AIRLINES by FROLOVLOVE AIRLINES by FROLOV

Перед "польотом" екіпаж салону демонструє культові моделі одягу українського лейбла в нових червоному і сіро-блакитному відтінках, і аксесуари: bra-bags з вишитими серцями, краватки, чокери, підв'язки і пояси.

Реклама
LOVE AIRLINES by FROLOVLOVE AIRLINES by FROLOV

"В юності я зрозумів, що відчуття закоханості дуже схоже на емоції перед польотом у літаку. Ті ж метелики в животі. У минулому році нам цього так бракувало, тому ми вирішили почати цей сезон з польотів! Саме тому наша нова капсульна колекція отримала назву LOVE AIRLINES. Вона навіяна польотами на крилах кохання, які у нас не відбере навіть пандемія!", — коментує Іван Фролов.

Эскизы коллекции LOVE AIRLINESЕскізи колекції LOVE AIRLINES

У колекції LOVE AIRLINES дизайнер перевидав культові моделі, які полюбилися клієнтам бренду. FROLOV випустив лімітовану серію в особливих кольорах і видозмінив деякі деталі. До прикладу, корсетна сукня з V-подібним вирізом отримала бретельки.

Эскизы коллекции LOVE AIRLINESЕскізи колекції LOVE AIRLINES

Також FROLOV оновив і доповнив лінійку аксесуарів краватками, пасками і чокерами. Останні, до речі, часто замінялися підв'язками, тому в бренді вирішили створити окремі чокери, які зручніше одягати на шию. До bra-bags додали серця, вишиті вручну. А футболки з прозорими спинками доповнили двома блискавками по плечових швах.

<b>FROLOV love airlines</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.