До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Prada й adidas Originals представили другу частину колекції Prada Superstar

Prada й adidas Originals представили непідвладну часу й незмінно актуальну класику, переосмислену для сьогоднішнього дня — колекцію Superstar. Легендарна модель кросівок тепер представлена ​​в трьох нових колірних гамах — монохромній чорній, чорно-білій, а також у поєднанні сріблястого хрому й білого.

Створений 1969 року силует кросівок adidas Originals Superstar — лаконічний, безумовно, сучасний і чітко належний стилю унісекс, уперше, — тепер утілено в зернистій натуральній шкірі. Походження виробу означено фразою Made in Italy, нанесеною на бічну поверхню в техніці гарячого тиснення. Як і логотипи Prada й adidas Originals на язичку, вона є знаком високої якості, цінованої в усьому світі. Основний вигляд моделі цілком збережений — це класичний дизайн, що не старіє й не потребує зміни, але водночас запрошує до оновленого сприйняття.

Реклама

Головне в кросівках Prada Superstar — висока майстерність фахівців Prada, що поєднали лексикон розкоші з мовою високо функціонального спортивного одягу в унікальній і новаторській за своєю суттю моделі.

Рекламна кампанія підкреслює першорядну важливість ручної роботи й ремісничої майстерності — фантастичні, сюрреалістичні образи, які відтворюють реальний процес створення кросівок Prada Superstar. За допомогою фото глядач може спостерігати за тим, як майстри скрупульозно наносять завершальні копіткі штрихи на кросівки в кожному з нових поєднань кольорів.

Нові варіанти Prada Superstar з’являться у флагманських крамницях Prada й adidas у всьому світі, а також у деяких роздрібних партнерських крамницях починаючи з 8 вересня 2020 року. Колекція також буде представлена ​​на сайтах prada.com і adidas.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.