До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Prada випускає колекцію з Adidas

Prada і Adidas офіційно оголосили про співпрацю. Італійський модний Дім опублікував фотографію в Instagram, на якій коробки від взуття Adidas і Adidas Originals визирають з класичної білої сумки Prada і додав підпис з гештегом #Pradaforadidas.

Деталей колаборації поки не розповідають. Об'єднання цих двох брендів, безумовно, стало для багатьох несподіванкою, хоча шляхи предметів розкоші та спортивного одягу все частіше перетинаються. Минулого місяця Adidas відкрив новий унікальний цифровий магазин у Лондоні, в якому будуть представлені ексклюзивні продукти, включно з колаборацією з художницею Люсі Браянт. Раніше бренд також співпрацював з дизайнерами та художниками – від Стелли Маккартні, Рафа Сімонса, Ріка Оуенса до Фаррелла Вільямса.

Реклама

В останні роки Prada також активно розширювала асортимент, зокрема представила кросівки Cloudbust і Prada Block та перевидала лінію спортивного одягу Linea Rosso 2018 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.