До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Chanel відкрили pop-up в концепт-сторі Colette

30 жовтня в магазині Colette за адресою 213 Rue Saint Honoré працювала експозиція Chanel. Бренду віддали перший поверх, а також всі вітрини, прикрашаючи їх синіми сердцями від Карла Лагерфельда. До 25 листопада тут будуть представлені фото роботи незмінного дизайнера будинку, а Лючія Піка – новий головний визажист Chanel і Каролін де Мегре будуть читати майстер-класи про красу і моду, 15 і 22 листопада відповідно. Також можна буде купувати речі, взуття та аксесуари з колекції осінь-зима 2017/18, а гарний друг Карла Лагерфельда Фаррелл Вільямс представив пару кросівок Adidas Hu NMD, яку створив спеціально для Chanel.

Влітку цього року стало відомо, що легендарний концепт-стор припинить свою роботу 20 грудня цього року. Останнім брендом, якому повністю віддадуть перший поверх на місяць стане Saint Laurent. До речі, після Colette простір за адресою 213 Rue Saint Honoré займе саме Saint Laurent.

Реклама

[GALLERY id=164735;]

Читайте також:

Хлоя Севіньї – нове обличчя демократичної лінійки Proenza Schouler

7 фактів про колекцію Bevza весна-літо 2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.