До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 фактів про колекцію Bevza весна-літо 2018

Світлана Бевза влаштувала в Києві re-see колекції сезону весна-літо 2018, яку вперше показала на початку вересня на Тижні моди в Нью-Йорку, а потім повезла до Парижа. Vogue.ua дізнався кілька цікавих фактів про нову колекцію дизайнера.

Світлана Бевза
Колір

Світлану Бевзу нерідко називають королевою білого кольору, проте в новій колекції він грає не головну роль, а мирно сусідить з пляшковим, червоним, сірим і гірчичним. "Нью-Йорк любить колір, – пояснює дизайнер. – Але при цьому мені самій хотілося попрацювати з чимось новим. Бренду Bevza в минулому році виповнилося 10 років й наші клієнти знають, як ми працюємо з білим – хотілося показати їм і наш інший бік".

Реклама
Денім

"У цій колекції я вперше працювала з денімом, – розповідає Бевза. – Нам хотілося підсилити образ дівчини Bevza, зробити його більш жорстким, і денім відмінно нам для цього підійшов. Мені особисто дуже подобаються ці джинси з високою талією. При близькому розгляді стає видимою їх незвичайна конструкція з чотирма швами, завдяки якій вони мають ідеальну посадку".

Квадрат

Квадрат став головною формою, яку використовувала Світлана Бевза в колекції. Його можна розглянути як у крої штанів і джинсів, так і суконь. Наприклад, квадратні і грубі, на перший погляд, рукави під час примірки ніжно спадають хвилями на плечі.

Прикраси

Головною прикрасою колекції Bevza весна-літо 2018 стала сережка у вигляді великого кільця, яку створила ювелір Саскія Дієз. "З Саскією ми познайомилися близько близько півтора року тому і так вийшло, що стали клієнтками одна одної. У мене є окуляри її авторства, вона замовляє одяг Bevza. Саскія – німкеня і їй дуже близький наш мінімалістичний стиль, тому зайві слова нам були не потрібні. Прикраса вийшла дуже в стилі бренду – проста, та з родзинкою. В основному кільці є ще маленьке, через яке можна протягнути пасмо волосся".

Світлана Бевза
Бронежилети

Червоною ниткою в колекції Світлани Бевзи проходять і трагічні події, що відбуваються на сході України. На згадку про українських солдатів, що захищають зараз українські землі там, вона створила серію речей, натхнених бронежилетами. В руках дизайнера вони перетворилися на топи й сукні. "Моя мова – це мова моди, і тільки з її допомогою я можу привернути увагу світу до того, що відбувається в моїй країні", – пояснила дизайнер.

Взуття

"Цю пару можна носити чотирма способами, – показує Світлана Бевза червоні босоніжки на гумках. – Це дуже зручно й практично, а головне – не нудно ". Представлена ця модель у колекції в декількох відтінках – чорному, білому й червоному.

Світлана Бевза
Вибір байєрів

Нью-йоркські та паризькі байєри понад усе, за словами Світлани Бевзи, оцінили темно-гірчичний плащ. "Вони кажуть, що це абсолютно самодостатня річ. Вона в міру ефектна для стритстайла, але при цьому практична в звичайному житті", – додала дизайнерка.

Світлана Бевза

Також байєри відзначили базові речі на зразок еластичних бежевих топів з акцентом на грудях, вечірній блок і пластиковий плащ, що нагадує про обгортковий папір для побутової техніки.

<b>BevzaReSee</b>

Читайте також:

Ніжний захист: BEVZA весна-літо 2018 показ в Нью-Йорку

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.