До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Па-де-па: Van Cleef & Arpels представляють нові прикраси, натхнені балетом

У своїй роботі майстри Дому Van Cleef & Arpels часто шукають натхнення у світі балету. Цього року витончені рухи балерин, їхні костюми й величні сцени балету закарбовано в нових ювелірних і годинникових витворах бренду.

Колекція поповнилася трьома новими брошками: Camille ballerina, виготовлена з жовтого й білого золота та прикрашена хмарою смарагдів у гранкованні з діамантів; Dulcinea ballerina, виготовлена ​​з білого й рожевого золота та діамантів, і Albertine ballerina, що вирізняється особливим поєднанням білого й рожевого золота, діамантів і рубінів.

Реклама

Колекція Bouton d'or, натхнена спадщиною Дому, також поповнилася новим виробом — це перша брошка з фігуркою балерини, виготовлена в сучасному стилі. Працюючи над нею, ювеліри Дому прагнули домогтися досконалості виготовлення в найкращих традиціях Високого ювелірного й годинникового мистецтва Van Cleef & Arpels. Яскраву об’ємну спідницю, кожну з яких виготовлено вручну, прикрашають декоративні лелітки. Поєднання жовтого золота, бірюзи й лазуриту формує гарний рельєф, доповнений сяянням діамантів, якими всипано костюм і зачіску балерини.

Крім брошок, світ танцю знайшов утілення і на циферблатах двох моделей годинників колекції Extraordinary Dials: Lady Danse і Lady Danse Duo. Годинники виготовлено у корпусі 33 мм і присвячено двом найголовнішим моментам у житті артиста: виходу на сцену та виступу. Завдяки своєму великому досвіду експерти Дому Van Cleef & Arpels вміло вибирають тільки ті коштовні й виробні камені, які відповідають суворим критеріям бренду. Гемологи звертають особливу увагу на однорідність кольору бірюзи, лазуриту й хризопразу, а також на гладкість поверхні та приємне сяяння перламутру. Серед діамантів, якими прикрашають циферблати або корпус годинника, відбирають тільки камені з кольором D, E або F і чистотою IF або VVS. У поєднанні з білим золотом вони надають прикрасам особливого сяяння.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.