До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

На мінімумах: BEVZA весна-літо 2020

Український бренд BEVZA представив колекцію сезону весна-літо 2020 на Тижні моди в Нью-Йорку.

Bevza весна-літо 2020
Bevza весна-літо 2020

Всі свої колекції Світлана Бевза присвячує жінкам, працює не лише над естетикою і красою речей, але і над їхнім комфортом. Прості силуети, нові варіанти знакової білої сукні, фірмові квадратні плечі, простота і мінімалізм – лінія рясніє речами невимушеними і при цьому елегантними.

Реклама
Bevza весна-літо 2020
Bevza весна-літо 2020

Навіть побіжний погляд на колекцію навіює спогади про лаконічні і подекуди аскетичні 1990-і – час, коли одяг не кричав про себе, а просто служив. Такі сукні не втрачають актуальності з завершенням модного сезону і бездоганно вписуються в глобальну тенденцію – зменшення обсягів споживання, адже кожна зайва сукня – це навантаження на екологію нашої планети, яка і так сильно страждає. Бевза пропонує інвестувати в речі, яким тішитимуться і наші доньки.

Bevza весна-літо 2020

Надихалася дизайнерка українською землею і пшеничними колосками, що символізують родючість. Ці ідеї вона втілила за допомогою легких переплетених тканин і ювелірних прикрас. З колекцією весна-літо 2020 BEVZA повертає в моду справжню жіночність, почуття і чутливість.

Переглянути всю колекцію Bevza весна-літо 2020.

Designer: SVITLANA BEVZA

Production: MAKSYM NEKRASOV @ VYSHEGROUP

Casting: LENA SHKODA

Line up stylist: ALINA KOTSIUBA

Make up: SHISEIDO

Hair: ORIBE

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.