До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Софі Тернер вийшла заміж у комбінезоні Bevza

Знаменитості тішать своїх шанувальників радісними новинами. У вихідні одружився Ідріс Ельба, через кілька днів стало відомо про одруження Джуда Лоу, а сьогодні преса дізналася про весілля Софі Тернер, зірки серіалу "Гра престолів". Обранцем британської акторки став музикант Джо Джонас, а церемонію одруження закохані провели в Лас-Вегасі.

Весілля Софі Тернер і Джо Джонаса

Про весілля стало відомо з Instagram-акаунта діджея Diplo, який активно публікував історії зі скромної і камерної церемонії, що минула в невеликій каплиці. Лас-Вегас відомий своїми псевдо-весіллями, але у Джонаса і Тернер все по-справжньому. Про заручини вони оголосили ще півтора роки тому, а в численних інтерв'ю розповідали, що не хочуть пишного свята. До речі, для весілля Тернер вибрала шовковий білосніжний комбінезон українського бренду Bevza, серед прихильниць якого вже є Дакота Джонсон і Емілі Ратаковскі. Доповнила наречена образ золотими мюлями Loeffler Randall і невеликою фатою.

Реклама

Цей комбінезон представлений в новій осінньо-зимовій колекції Bevza, яку Світлана Бевза показала кілька місяців тому в Нью-Йорку. Називається колекція CLOSET і присвячена вона мінімальному набору речей, який повинен бути в гардеробі кожної дівчини.

Bevza осінь-зима 2019/2020

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.