До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Скарлетт Йоганссон у Tom Ford

Червоні доріжки кінопрем'єр стали центром тяжіння уваги модної індустрії. За тим, що акторки виберуть для презентації нового проекту стало стежити не менш цікаво, ніж за їх виходами на "Оскарі" або Met Gala. Наприклад, на промо-доріжку стрічки "Капітан Марвел" Брі Ларсон одягнула виготовлену за індивідуальним замовленням сукню з кейпом Valentino відтінку індиго. На прем'єрі "Аквамена" Ембер Герд також з'явилася у вбранні італійського Будинку. В образі авторства П'єрпаоло Піччолі вийшла і Емілія Кларк на прем'єрі восьмого сезону "Гри престолів", чим ще раз підтвердила негласно сформовану тенденцію.

Скарлетт Йоганссон

Ефектно обірвала цей "Піччолі-ланцюжок" Скарлетт Йоганссон. Для лондонської прем'єри фільму "Месники: Завершення" акторка, яка грає Чорну вдову, вибрала костюм Tom Ford. Він складається з прямих штанів з лампасами і асиметричного жакета, велика частина лівого боку якого практично відсутня. Свій образ Йоганссон доповнила великими аксесуарами, атласними чорними човниками і яскравою помадою.

Реклама
Tom Ford весна-літо 2019

Обраний акторкою костюм був представлений в колекції весна-літо 2019, в якій Форд відкрито посилався на роки свого життя в Gucci (сексуальний мінімалізм) і розмірковував про те, чому він став модельєром: "Щоб чоловіки і жінки почувалися красивішими, і щоб надати їм впевненості в собі", – сказав він тоді. Йоганссон ці слова блискуче повторила на практиці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.