До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нові горизонти: дебютна презентація IENKI IENKI в Києві

Цієї неділі у засновника IENKI IENKI Діми Євенка та його команди був подвійний привід святкувати. По-перше, показали відразу дві колекції бренду – поточну осінньо-зимову і майбутню, весняну наступного року. Розширення асортиментної лінії і поєднання сезонів, доводить, що IENKI IENKI – не історія одного продукту.

Презентація IENKI IENKI
Соня і Світлана Євдокименко, Дмитрій Євенко
Презентація IENKI IENKI

По-друге, в цей вечір Діма Євенко вперше відкрив для публіки двері нової штаб-квартири компанії – в 400-метровому просторі розташований офіс і комерційний шоурум. У білому залі на кастомізованих манекенах із трафаретним написом IENKI IENKI – знакові пуховики Michlin, Dunlope і Кiller, які заповнили світові стрітстайл-звіти. У новому сезоні до них додалася модель Mishko з канатним поясом і Life Jacket, розроблений за мотивами дизайну рятувальних жилетів. Зважаючи на фотогенічність новинок, незабаром їх очікує така ж яскрава доля.

Реклама
Презентація IENKI IENKI
Презентація IENKI IENKI
Презентація IENKI IENKI

До презентації колекцій внутрішній двір шоурума залили кольоровою підсвіткою – пуховики і шарфи, розставлені за гамою Пантону, іскрилися в неонових вогнях. У цей вечір у IENKI IENKI був один із найкрутіших кастингів в Києві. Босоногі моделі (багато з альтернативного кастинг-агентства Cat-B) вишикувалися під стінами на невисоких постаментах. Чистий урбаністічний стайлінг з масивних пуховиків з балаклавами і обтягуючими велосипедками вже став впізнаваним образом бренду. На великому екрані крутили медитативне відео з великими планами хлопців з кастингу – його зняли Андрій Рубець і стиліст Аліна Гельзіна.

Презентація IENKI IENKI
Презентація IENKI IENKI
Презентація IENKI IENKI

У лінії IENKI IENKI цього сезону поповнення. Крім нових стилів команда Євенко представляє свої знахідки з боку технологій – до популярних металізованих в IENKI IENKI додали водонепроникні пуховики з технологічної бавовни і абсолютно тактильні, з характерним шелестінням – з паперової. Головним тизером вечора стали іронічні принти, розроблені художником Микитою Кравцовим. Але про них поки ні слова – офіційно цю колаборацію IENKI IENKI представлять в жовтні.

Презентація IENKI IENKI
Презентація IENKI IENKI

Ознайомитися з новими колекціями IENKI IENKI і заодно підібрати собі ідеальні пуховики на осінь і зиму прийшли Олена Рева, Ніна Васадзе, Лілія Пустовіт, Юлія Пеліпас і Поліна Неня.

<b>ЕнкиЕнки_Гости</b>

Фото: Марія Павлюк

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.