До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нова різдвяна колекція Gunia Project

Різдво і Новий рік — свята, які хочеться провести в колі сім’ї. Український бренд Gunia Project представив власну версію подібних урочистостей, зібравши за одним столом кілька поколінь однієї родини, включно з домашніми улюбленцями. А ось головною на святковому столі стала різдвяна колекція бренду.

"Для мене свята — це про сім’ю, сміх, добро та прийняття. Моя невелика, але дуже гамірлива родина, завжди на зимові свята збиралася разом. Пам’ятаю, як у день вечері мама забороняла нам галасувати вдень і забороняла їсти. Ми мали з трепетом очікувати на появу першої зорі. Ці зустрічі мали вигляд комедійних короткометражок, під час яких всі встигали кілька разів посваритися, помиритися, про щось посперечатися, але водночас тішитися кожній секунді, проведеній разом. Все це відбувалося під супровід народних пісень", — згадує Наталя Каменська.

Реклама

"Віра в казку й дива в новорічну ніч об’єднують найрізноманітніших людей, — розповідає співзасновниця Gunia Project Марія Гаврилюк. — Саме ці емоції ми й хотіли передати в нашому зніманні. Під час створення цієї колекції ми надихалися естетикою народних ікон на склі, адже своєю неідеальністю й наївністю вони якраз і символізують всю щирість почуттів".

До різдвяної колекції ввійшли керамічні тарілки двох розмірів, салатник, макітра для куті, різноманітні форми для закусок, цукорниці, вази й свічки у формі бичка.

<b>Gunia_Christmas</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.