До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ювілейне шоу Олів’є Рустена для Balmain сезону весна-літо 2022

28 вересня 2011 року 25-річний хлопець, на ім’я Олів’є Рустен, переступив поріг модного Дому Balmain. У той час було багато "тих, хто ледве міг уявити, що хтось, схожий на [нього], може очолити паризький Дім високої моди", — сказала Бейонсе у своєму вступному слові перед самим показом, присвяченим 10-річній роботі креативного директора Олів’є Рустена.

Balmain весна-літо 2022

Своє ювілейне шоу Олів’є Рустен відсвяткував з великим розмахом у концертному комплексі La Seine Musicale, що стоїть на Сені в західному передмісті Парижа. Всього показ відвідало 6000 осіб, серед яких були знаменитості, клієнти бренду, модні блогери й редактори глянцевих журналів. Публіка кричала від захвату після промови Бейонсе, після виходу Наомі Кемпбелл на подіум та появи на шоу моделей plus-size Precious Lee та Alva Claire. "Я втішений, що ви теж чули, як усі кричали. Гадаю, це показує, що індустрія моди іноді занадто пізно розуміє, що це наш новий світ. І що це прекрасно — показати реальність і різницю й залишити уявні стандарти, тому що маємо розуміти, що це мода".

Реклама
Balmain весна-літо 2022
Balmain весна-літо 2022
Balmain весна-літо 2022

Весь показ можна умовно розділити на дві частини. У першій дизайнер представив колекцію Balmain сезону весна-літо 2022, а в другій переосмислив свої знакові вироби за десятирічний стаж роботи в модному Домі. Рустен показав абсолютно нове значення сексуальності: оголене, зухвале й маскулінне. Моделі демонстрували утилітарні образи, що складаються із широких штанів і об’ємних жакетів, сукні зі складним драпуванням і переплетенням тканин, багато звабливих топів і штанів із заниженою лінією талії, доповнених масивними золотими прикрасами й сучасними аксесуарами — від футуристичних протисонцевих окулярів до пухових сумок.

Balmain весна-літо 2022
Balmain весна-літо 2022
Balmain весна-літо 2022

До колекції ввійшли чоловічі й жіночі образи жорстких, структурованих силуетів у стилі 1980-х, а також силуетні й провокаційні сукні в коштовних відтінках. На подіумі ми бачили велику кількість об’ємних плечей, жакети-боді, звабливі сукні з ланцюжками, джемпери з капюшонами, знакові брючні костюми, довгі ремені, спідниці із заниженою талією в парі з коштовними топами, стьобані куртки й пальта вільного крою — все це демонструвало святковий настрій колекції.

Balmain весна-літо 2022
Balmain весна-літо 2022
Balmain весна-літо 2022

Перша частина колекції слугувала прелюдією до другої частини шоу, присвяченій архівним образам Balmain. На подіумі зібрався справжній модний десант або армія бренду: Наомі Кемпбелл, Наталія Водянова, Карла Бруні, Лара Стоун, Міла Йовович, Наташа Полі й Імаан Хаммам. Наомі Кемпбелл відкрила другий акт колекції весна-літо 2022, продемонструвавши складноскроєну бронзову сукню-сітку, а закрила врочисту лінійку Карла Бруні в блискучій мінісукні з фірмовими об’ємними плечима й розкішним декором у вигляді кристалів і перлів.

Balmain весна-літо 2022
Balmain весна-літо 2022
Balmain весна-літо 2022
Balmain весна-літо 2022

Всю колекцію Balmain весна-літо 2022 дивіться тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.