До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

На засніжених вершинах: колекція Miu Miu осінь-зима 2021/2022

"Сміливо, але можливо", — так описала свою нову колекцію Міучча Прада, акцентуючи на силі духу жінок, які наважуються кататися на лижах у бікіні. Дизайнерка перемістилася в умови засніжених гір у Доломітових Альпах і презентувала там колекцію Miu Miu осінь-зима 2021/2022. Засніжені вершини Кортіна-д'Ампеццо дівоча банда Miu Miu підкорювала у верхньому стьобаному одязі кольору щербету, химерних трикотажних виробах і шовковій спідній білизні.

Miu Miu

Нова колекція Miu Miu осінь-зима 20221/2022 стала пропозицією поєднувати, здавалося б, непоєднувані елементи одягу. Об’ємні лижні костюми, виготовлені з пилово-пастельного будуарного атласу, светри в стилі apres-ski, в’язані балаклави, які також слугували масками для обличчя, легко подружилися з гламурним і вечірнім убранням.

Реклама
Miu Miu
Miu Miu
Miu Miu

Гори — місце сили для дизайнерки. "Природа — це єдине, що мене лікує", — сказала Міучча Прада. У новій колекції Miu Miu було багато одягу цукеркових відтінків, який хотілося відразу ж приміряти. Наприклад, боді-пуховик кольору жувальної гумки, стьобана спідниця персикового кольору, вовняні балаклави жовтого, рожевого й трав’янистого кольорів, лавандові комбінезони та об’ємні куртки із зображенням зірок.

Miu Miu
Miu Miu
Miu Miu

Зі спортивним одягом дизайнерка поєднувала ніжніші й тонші речі. М’які бюстьє й ліфи було запропоновано разом з будуарними сукнями в поєднанні з об’ємними рукавицями й гірськими чобітьми зі штучного хутра, подібними до уніформи єті. На знімках лукбуку з’явилася одна з найгарніших атласних суконь-комбінацій цього сезону — вона була прикрашена кристалами на взірець будуарного вбрання 1920-х. Було також кілька шовкових суконь із шипами на вишуканих шлейках, вбрання з блискучими заклепками уздовж виробів, ефектна вовняна накидка, всипана перлами, а також затишні й провокаційні напівпрозорі топи, вив’язані гачком.

Miu Miu
Miu Miu
Miu Miu

Всю колекцію Miu Miu осінь-зима 2021/2022 дивіться тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.