До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Неповторний ритуал: колекція Gucci осінь-зима 2020/2021

Тиждень моди в Мілані розпочався з ефектного шоу Gucci. Алессандро Мікеле подарував своїм гостям унікальний досвід – зазирнути за лаштунки шоу. Команда і моделі готувалися до показу на відкритій платформі, що оберталася на 360 градусів. Кожен, хто прямував до подіуму, міг побачити, як створюють зачіски і макіяж, а також самого Мікеле, який контролював процес.

Минулого сезону Мікеле вшанував пам'ять про дні Тома Форда в Gucci і представив сукні в білизняному стилі, відкриті бюстгальтери і брючні костюми родом з 1970-х і 1990-х років. Це був той одяг, що змусив Алессандро закохатися в моду. У новій колекції креативний директор Gucci знову озирається в минуле – цього разу у своє дитинство. Головним лейтмотивом лінії стала "досконалість" одягу маленьких дівчаток. Тому колекція рясніла варіаціями на тему суконь-сарафанів і шкільної форми.

Реклама

Також Мікеле остаточно затвердив абсолютний тренд майбутнього сезону – едвардіанський стиль в одязі. Лінивство і розкіш суконь з оборками та мереживом, рюші і банти, пишні спідниці та елегантні накидки – Gucci точно вдасться урізноманітнити осінньо-зимовий період.

Переглянути всю колекцію Gucci осінь-зима 2020/2021.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.