До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

На дні морському: колекція Versace весна-літо 2021

Третій день Тижня моди в Мілані запам'ятався показом нової весняно-літньої колекції Versace, яку Донателла Версаче присвятила поглиненій морською стихією Атлантиді.

Versace весна-літо 2021

Є в цьому виборі багато символізму і паралелей із сучасністю, коли наш усталений світ і спосіб життя блискавично впали через епідемію коронавірусу. Як наші пращури упродовж довгих років шукали будь-які згадки про острів-фантом, так і ми заново будуємо перервані процеси і шукаємо опору у світі COVID-19. Для Донателли Версаче, яка кілька місяців локдауну провела сама в Мілані, точкою опори для пошуку нових смислів стали архіви Versace. Повернутися до коренів і переосмислити їх їй допомогла колекція сезону весна-літо 1992. "Мені хотілося знайти спосіб перенести ДНК бренду в нову реальність, але при цьому не втратити суті Versace", — розповідає про свої ідеї Донателла Версаче.

Реклама
Versace весна-літо 2021
Versace весна-літо 2021
Versace весна-літо 2021
Versace весна-літо 2021

Усі ці переживання і думки на подіумі італійка висловила за допомогою низки образів насичених яскравих відтінків, поєднуючи разом помаранчевий і жовтий, зелений і рожевий, фіолетовий і синій. Частина з них працюють сольно, а частина змішані в графічні принти та малюнки. Силуети при цьому нагадують і про літній гардероб ляльки Барбі з завзятими мініспідницями, прикрашеними каскадами рюшів, і кроптопами, і про русалоньку Аріель. Ця диснеївська героїня напевно б оцінила атласну сукню з декором з морських зірок, які закрили це барвисте шоу.

Versace весна-літо 2021
Versace весна-літо 2021
Versace весна-літо 2021
Versace весна-літо 2021

Подивитися всю колекцію Versace весна-літо 2021.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.