До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Таємні знаки: лукбук Lake Studio осінь-зима 2017/18

Натхненням для роботи над осінньо-зимовою колекцією Lake Studio став манускрипт Войнича: таємничий кодекс, написаний в XV столітті невідомим автором на мові, так і не розшифрованій досі.

Lake Studio осінь-зима 2017/18

Рукопис був проілюстрований зображеннями неіснуючих в природі квітів і рослин, які послужили основою принтів та вишивки в колекції. "Ми хотіли провести паралель між манускриптом і дівчиною, – кажуть дизайнери Lake Studio Анастасія Рябоконь і Олеся Кононова, – Внутрішній світ жінки так само складно розгадати, як і суть цього загадкового рукопису".

Реклама
Lake Studio осінь-зима 2017/18
Силуети

До колекції увійшли шовкові сукні міді, двосторонні сукні-піджаки з оксамитового жаккарду, знакові для бренду сукні-халати, корсети з акцентом на лінії стегна, жакети зі зміщеною лінією плеча і легкі пальта, розшиті вручну. Доповненням стали ватяні куртки, топи з оксамиту, сукні з об'ємними рукавами і подовжені шовкові блузи з комірами-стійками, що є відлунням естетики раннього Відродження.

Кольори й фактури

При створенні колекції використовували тканини різних фактур: шовк, шерсть Каді й Альпака, двосторонній жаккард, оксамит і штучне хутро. Палітра колекції варіюється від сірого, зеленого і блакитного до молочного, пурпурового, блідо-коричневого, бежевого і золотого.

Lake Studio осінь-зима 2017/18

Знімала лукбук у новій колекції Юлія Полященко, стилістом виступив Юрій Жуйков, за макіяж та зачіски відповідали Анастасія Мехеда й Максим Куликов відповідно.

<b>лейк11</b>

Читайте також:

Мiсячне сяйво: Христина Бардаш в лукбуці Anouki Resort 2018

Історична довідка: лукбук чоловічої колекції Gucci Resort 2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.