До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лукбук Ksenia Schnaider весна-літо 2018

У новій колекції робота з денімом триває. Цього разу марка звернулася до минулого і переосмислила культові моделі джинсів – банани, бермуди, кльош. Всі вони зберігають звичний силует, але зараз отримали свіжі деталі, рвані краї і сучасну посадку.

Ksenia Schnaider весна-літо 2018

"Я, як дизайнер, хочу повернути джинсам той культовий статус, який у них був за часів мого дитинства. Я згадую з якою любов'ю і трепетом мої батьки ставилися до своєї першої парі, яку носили по черзі", – розповідає Ксенія. Крім джинсів, в колекції є багато речей з деніму – вечірні спідниці до підлоги, сорочки, шорти, а також шуба.

Реклама
Ksenia Schnaider весна-літо 2018

"Я пам'ятаю, що практично у кожної жінки, котра мене оточувала в дитинстві, була шуба, і це не сприймалося як розкіш. Проте всі вони мріяли про класні джинси, і це був для них справжній шик. В нашій літній колекції я намагаюся подивитися на ці спогади під іншим кутом і пропоную шубу з деніму", – продовжує дизайнер.

Ksenia Schnaider весна-літо 2018

Крім джинсових речей в колекції багато жіночних суконь і блуз з льону, батисту і віскози. Нова колекція оспівує літню розслабленість, внутрішню красу і комфорт. Як і в кожній колекції Ksenia Schnaider, в ній так само присутні принти, за які відповідає Антон Шнайдер. Цього разу, працюючи з класикою жіночого гардеробу, дизайнери звернулися до принту в горох, який Антон виконав у вигляді "смайлів".

<b>Шнайдер весна 2018</b>

Фотограф: Даша Сорока

Модель: Поліна Кошечкіна (Cat-b)

Візажист: Еліна Бабичева

Локація: Cafe Select Eatery

Читайте також:

Вірджил Абло присвятив нову колекцію принцесі Діані

Деталі дебюту бренду LITKOVSKAYA в Парижі

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.