До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лаіс Рібейро представить Fantasy Bra на шоу Victoria's Secret

Бразильська топ-модель Лаіс Рібейро удостоїлася честі представити дорогоцінний Fantasy Bra на шоу Victoria's Secret, яке в цьому році відбудеться в Шанхаї 28 листопада. До команди "янголів" вона приєдналася в квітні 2015 року, хоча в показах брендів бере участь з 2010-го.

Лаіс Рібейро в Fantasy Bra 2017

"Коли вдягаєш Fantasy Bra, то миттєво відчуваєш себе королевою, – розповідає Рібейро. – І розумієш, що стільки роботи було виконано не дарма. Для мене велика честь вийти в цьому бра на подіум. Коли в нас була одна з примірок, я навіть і не підозрювала, що була вона саме для цього". Представить Рібейро бра під назвою Champagne Nights Fantasy Bra, на створення якого було витрачено 350 годин роботи. Воно прикрашене діамантами і жовтими сапфірами, а його головною зіркою став 18-каратний сапфір.

Реклама

Нагадаємо, що в минулому році Fantasy Bra представляла американка Жасмін Тукс, а до неї цієї честі удостоїлася Адріана Ліма, Алессандра Амбросіо і Жизель Бюндхен.

Читайте також:

Що потрібно знати про Victoria’s Secret Fashion Show 2017

Ідеальна фігура: три секретні вправи від Ізабель Гулар

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.