До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Космічна Одіссея: Valentino весна-літо 2018

Народна мудрість на кшталт "один в полі не воїн" у випадку з новою роботою П'єрпаоло Піччолі для Valentino тріщить по швах. Самотужки, без Марії Грації К'юрі, дизайнеру вдалося створити одну з найбільш пам'ятних і красивих колекцій паризького тижня моди. За його словами, колекція була частково натхненна історією про приземлення космічного корабля "Аполлон" на поверхню Місяця і фотографіями Землі, зробленими з космосу.

Valentino весна-літо 2018
Valentino весна-літо 2018
Valentino весна-літо 2018

Також Піччолі постарався взяти деякі речі з естетики Будинку часів самого Валентино Гаравані. "Я хотів повернути щось від гламуру вісімдесятих, це те, що мес'є Валентино робив геніально свого часу", – поділився він. У новій роботі прозорі пластикові блискітки, немов уламки далеких зірок, змішалися з відблисками дискотеки вісімдесятих, але все це не виглядало настільки зухвалим і прямим цитуванням, як у Алессандро Мікеле для Gucci чи як у Ентоні Ваккарелло для Saint Laurent. Навіть вісімдесяті Valentino просякнуті романтикою і ніжністю, відповідальність за які все ще несуть довгі хвилясті, вкриті вишивкою сукні, що стали справжньою візитівкою Будинку за останні кілька років. Не обійшлося і без класичного червоного для Valentino і розкішних пурпурових суконь, без яких уже складно уявити собі бренд.

Реклама
Valentino весна-літо 2018
Valentino весна-літо 2018
Valentino весна-літо 2018
Valentino весна-літо 2018
Valentino весна-літо 2018

Весь показ можна побачити тут.

Читайте також:

Прогнозы на будущее: Balenciaga весна-лето 2018​

Неделя моды в Париже: Altuzarra, Haider Ackermann и Elie Saab

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.