До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У цілковитій гармонії: колекція A.M.G. весна-літо 2020

Нова колекція A.M.G. весна-літо 2020 розповідає історію про тонке сприйняття світу, взаємодію зовнішньої і внутрішньої природи, так представляє оду сучасній жіночності. Дизайнерка Олена Беттяр створює образ сексуальної і чуттєвої жінки, яка перебуває в гармонії зі своїм тілом і розумом.

A.M.G. весна-літо 2020

У центр сюжету потрапили суворі брючні костюми зі шкіри та оксамиту, які знайшли пару у вигляді укорочених трикотажних топів і подовжених шовкових блузок, так образи стали чуттєвими і жіночними. А хрустка бавовна і легка шерсть пом'якшили геометричні форми суконь.

Реклама
A.M.G. весна-літо 2020

A.M.G. весна-літо 2020
A.M.G. весна-літо 2020

Не залишилася колекція без знакових шовкових суконь бренду, які дизайнерка цього разу заквітчала флористичними візерунками. На пастельних фісташкових і блакитних вбраннях розцвіли ніжні жовті і рожеві бутони, а сукні отримали сміливі розрізи біля стегна, які транслювали чуттєвий настрій колекції.

A.M.G. весна-літо 2020
A.M.G. весна-літо 2020
A.M.G. весна-літо 2020

Багатогранна жіноча натура читалася навіть у контрастній кольоровій палітрі колекції, в якій дизайнерка втілила ідею балансу і гармонії. Так, пастельні рожеві, молочні, блакитні і фісташкові тони сусідили з яскравими вкрапленнями електричного синього, лимонно-жовтого і солодкого рожевого відтінків.

<b>A.M.G. весна-лето 2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.