До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Jil Sander запустили лінію одягу для активного відпочинку

Jil Sander розширюються. Тепер німецький бренд запустив лінію Jil Sander+, яку склав одяг для активного відпочинку і заміського життя. Лейтмотивом для створення нової лінії послугував активний відпочинок креативних директорів бренду – Люк і Люсі Мейєри провели багато часу в подорожах у горах, де каталися на лижах і сноуборді, а також займалися скелелазінням.

Jil Sander+

Нова лінія Jil Sander уособлює комбінацію стриманої розкоші і функціональних елементів. Для створення першої колекції Люк і Люсі Мейєри об'єдналися з Mackintosh: до колаборації увійшов верхній одяг з фірмової прогумованої тканини історичної британської марки: плащі, анораки, капюшони, пуховики.

Реклама
Jil Sander+
Jil Sander+
Jil Sander+

Надалі Jil Sander+ планують випуск колекції деніму. Джинсова капсула складатиметься з штанів, сорочок, курток та комбінезонів, всі з яких виконані з тканин, виготовлених на найкращих японських фабриках деніму.

<b>jil</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.