До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Herno представляють нову колекцію Laminar Couture Engineering

Нова колекція Laminar Couture Engineering італійського бренду Herno поєднує в собі інноваційне виробництво з класичними, вивіреними роками тканинами й ексклюзивним обробленням, роблячи продукцію ще функціональнішою. Пуховики та кейпи крою oversize, парки й бомбери, поліуретанові покриття й прогумовані змійки — футуристичні форми адаптують одяг до найрізноманітнішого способу життя.

Основна ставка колекції — на тканини: вовна в поєднанні з дво- й тришаровими мембранами, водонепроникний нейлон і жакард. Ще один козир — багата кольорова палітра — від насиченого бордо й базових чорних переливів до унікального відтінку льодовика. Також для створення колекції використано високотехнологічні тканини Gore-Tex і Gore-Tex Infinium, які підтримують температуру й захищають від дощу. А знімна внутрішня підкладка виробів збільшує сезонність і універсальність верхнього одягу.

Реклама
<b>HERNOO</b>
Розглянути нову колекцію докладніше можна в спеціальному відеоролику.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.