До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід по модних куртках сезону осінь-зима 2020/2021

Нарешті настала справжня осінь, з пронизливими вітрами й свинцевими хмарами, а це означає, що час утеплятися. Крім модних пальт, про які ми розповідали раніше, цього сезону дизайнери пропонують вибирати куртки як стильний верхній одяг. Серед найактуальніших моделей: стьобані зразки, анораки, шкіряні куртки, моделі з хутряним коміром, дублянки, куртки спортивного стилю й об’ємні пуховики. Vogue.ua зібрав головні куртки сезону осінь-зима 2020/2021.

Chanel
Шкіряні куртки

Поки ще не занадто похолодало, є можливість покрасуватися в шкіряних куртках. Цієї осені дизайнери пропонують згадати про легендарні куртки-косухи, представлені в нових інтерпретаціях. Versace зробили ставку на байкерські чорні куртки з грубої шкіри, Fendi освідчилися коричневим приталеним моделям, а Brandon Maxwell показали варіанти з м’якої шкіри з високим коміром, який можна використовувати як шарф.

Реклама
модные куртки осень-зима 2020/2021Versace
модные куртки осень-зима 2020/2021Fendi
Brandon Maxwell
Хутряний комір

Головним декоративним елементом на куртках цієї осені є хутряний комір. У колекціях брендів можна побачити пухнасті, ворсисті або гладкі варіанти на шкіряних бомберах і байкерських куртках. Chloe запропонували стильну темно-зелену куртку в стилі ретро, ​​запозичену з гардероба пілотів, з м’яким коричневим коміром, Khaite продемонстрували бордовий бомбер з білим ворсистим коміром, а Valentino показали чорну байкерську куртку з овечим, гладко стриженим коміром.

Chloe
Khaite
модные куртки осень-зима 2020/2021Valentino
Анораки

Анораки переживають період свого відродження. У сезоні осінь-зима 2020/2021 їх стало набагато більше в колекціях брендів. З легкої руки Марії Грації К’юрі цей елемент спортивного дрес-коду подружився зі шкільними спідницями, сорочками й армійськими черевиками. У Hermes анораки представлені зі щільної вовни в карамельно-бежевих відтінках. Бренд радить їх носити зі шкіряними штанами й лоферами на масивній підошві. Lacoste ж показали яскраві анораки відтінку водної блакиті.

модные куртки осень-зима 2020/2021Versace
модные куртки осень-зима 2020/2021Hermes
модные куртки осень-зима 2020/2021Lacoste
Стьобані куртки

Дизайнери цієї осені дають подвійний шанс полюбити стьобаний верхній одяг. Окрім пальт, подібних до домашньої пухової ковдри, на подіумі з’явилися такі ж куртки. Chanel показали полегшений елегантний варіант чорного відтінку, Balmain запропонували куртки, у яких можна сховатися від холодів, немов у коконі, а Burberry зробили ставку на прямі моделі зі шкіряними вставками, які особливо гарні в дощову погоду або мокрий сніг.

модные куртки осень-зима 2020/2021Chanel
модные куртки осень-зима 2020/2021Balmain
модные куртки осень-зима 2020/2021Burberry
Спортивні

Для дівчат, які ведуть активний спосіб життя, найкращим рішенням стануть спортивні куртки. Вони функціональніші за анораки. Плюс до всього, їх також можна носити з будь-яким одягом цієї осені. Louis Vuitton пропонують вдягати спортивні куртки з романтичними спідницями й блузами, Zadig & Voltaire комбінують подовжені маскулінні моделі з елегантними штанами, а Versace поєднують багатошарові моделі зі стьобаними спідницями й укороченими худі.

модные куртки осень-зима 2020/2021Louis Vuitton
модные куртки осень-зима 2020/2021Zadig & Voltaire
Versace
Об’ємні пуховики

Пуховики — головне модне правило осінньо-зимового сезону. З року в рік бренди експериментують з кроєм, фасонами й відтінками, намагаючись здивувати своїх шанувальниць небанальними стилістичними рішеннями. У сезоні осінь-зима 2020/2021 в центрі уваги опинилися об’ємні моделі. Jacquemus зробили ставку на молочні вкорочені пуховики, Prada закутали моделей на подіумі в шкіряні моделі з підкресленою лінією талії за допомогою ременя, а Miu Miu продемонстрували пуховики, прикрашені картатим принтом.

модные куртки осень-зима 2020/2021Jacquemus
модные куртки осень-зима 2020/2021Prada
Miu Miu
Дублянки

Цього сезону дублянки як і раніше популярні серед варіантів верхнього одягу, тому радимо починати наглядати собі модель до смаку. Щоб не заплутатися в їхній різноманітності, ми склали список найактуальніших варіантів цього сезону. Під модний приціл потрапили: маскулінні дублянки-авіатори, моделі в стилі 1970-х і зразки в стилі лісоруба. Наші фаворити представлені в колекціях: David Koma, Michael Kors Collection і Tory Burch.

David Koma
модные куртки осень-зима 2020/2021Tory Burch
модные куртки осень-зима 2020/2021Michael Kors Collection

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.