До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Основні складові: колекція DZHUS весна-літо 2022

DZHUS представив колекцію весна-літо 2022 на головному подіумі комплексу "Мистецький Арсенал" в межах Ukrainian Fashion Week noseason sept 2021. Розповідаємо, що український бренд показав у лінійці майбутнього сезону.

DZHUS весна-лето 2022DZHUS весна-літо 2022

У колекції мультифункціональних речей Ірина Джус іронізує рівнозначно з приводу укорінених стереотипів про зовнішність і навмисного оптимізму сучасних тенденцій. DZHUS зіставляє емансипацію з культом тіла в символічно сексуалізованих силуетах гротескних пропорцій. Ексгібіціонізм співіснує з інтроверсією закритого вбрання. Дизайн гофрованих капюшонів, що нагадує перуки — алюзія на одержимість масової культури волоссям.

Реклама
DZHUS весна-лето 2022DZHUS весна-літо 2022
DZHUS весна-лето 2022DZHUS весна-літо 2022

У новій колекції DZHUS розбирає на складові традиційні лекала, що забезпечують посадку по фігурі, й інтегрує їхні впізнавані елементи в деталі одягу, що своєю чергою модифікується на сумки й головні убори. Так, затишні об'ємні штани DZHUS за секунди перетворюються на екстравагантну сукню, а архітектурна спідниця, складаючись, трансформується на величезний шоппер.

DZHUS весна-лето 2022DZHUS весна-літо 2022
DZHUS весна-лето 2022DZHUS весна-літо 2022

DZHUS розвиває свою концепцію уніфікованих предметів гардеробу, винаходячи нові способи носити базові, з першого погляду, речі. Ця філософія відображає прагнення бренду втілювати в життя усвідомлений підхід до споживання без обмежень для творчості.

Переглянути всю колекцію DZHUS весна-літо 2022.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.