До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Dior Men покажуть колекцію Pre-Fall 2020 у Маямі

Креативний директор чоловічої лінії Dior, Кім Джонс представить нову колекцію Pre-Fall 2020 за два дні до відкриття виставки сучасного мистецтва під назвою Art Basel, яка відбудеться в Маямі з 5 до 8 грудня. Традиційно щороку Dior представляє на Art Basel проєкт Dior Lady Art, у межах якого провідні світові художники переробляють сумку Lady Dior. Що буде цього року – поки невідомо, але ймовірно всіх чекає дивовижна інсталяція.

Dior Men Pre-Fall 2019

Кім Джонс часто запрошує до співпраці сучасних художників. Так, раніше з оформленням йому допомагали KAWS і Деніел Аршам, а при створенні речей дизайнер надихався роботами Реймонда Петтібона і Гадзіме Сораями. "Коли я створюю ці колекції, то завжди думаю про те, що відбуватиметься на виставках Dior або Louis Vuitton навіть через 50 років, бо дуже важливо мати речі, які створюватимуть спадщину для бренду в подальшому", – каже Джонс.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.