До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Втілення елегантності: культові сумки Dior ультраматового чорного кольору

Ультраматове оновлення культових сумок Dior повертає монохромні аксесуари до гри.

Незважаючи на те, що монохромні речі вже кілька сезонів не користуються попитом, команда Christian Dior вирішила дати колишньому тренду нове життя. Dior анонсували випуск оновлених моделей найбільш знакових сумок зі свого арсеналу. Знамениті Lady Dior, Saddle і Diorama були переосмислені у класичному матовому чорному кольорі, який Dior називає "втіленням елегантності".

Реклама

Французький модний дім славиться своїм вмінням "вдихати життя" у знакові речі за допомогою сучасного бачення. Ця тенденція зберігається у всіх аспектах і колекціях, розроблених Dior. Так, до нової міні-лінії аксесуарів увійшли три культові сумки бренду. Оновлена Lady Dior, яку вперше представили 1995 року. Сумка-сідло, створена 1999 року, яка прославила кінний світ і стала одним з найбільш впізнаваних і омріяних аксесуарів (після аналогічного перезавантаження торік). І Diorama, яка дебютувала в колекції весна-літо 2015 і стала улюбленим аксесуаром завдяки поєднанню жанрів і непідвладних часу дизайнів.

Новий реліз бренду – це ще один приклад того, як Dior інтегрує спадщину модного дому в дизайн найсучасніших колекцій. Серія Black Ultra Matte не є винятком.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.