До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Всі образи з колекції Giambattista Valli x H&M

23 травня, під час благодійного вечора amfAR у Каннах, стало відомо, що 2019 року капсульну колекцію для H&M створить італійський дизайнер Джамбаттиста Валлі, відомий своїми невагомими вбраннями найсолодших відтінків.

Giambattista Valli x H&M

Кращі час і місце для такого анонсу складно й придумати: весь світ у ті дні стежив за заходами на Лазурному узбережжі, а за amfAR – особливо. У сукнях, які так і хочеться порівняти з десертами, тоді з'явилися Кендалл Дженнер, Бьянка Брандоліні, К'яра Ферраньї, Кріс Лі і H.E.R., а Росс Лінч продемонстрував чоловічий костюм з колекції.

Реклама
Презентація колекції Giambattista Valli x H&M у Каннах

Через два дні в 12 обраних магазинах H&M і на сайті ритейлера можна було придбати образи, які показали в Каннах. Це сталося вперше, адже зазвичай колекція надходить у продаж наприкінці осені. Такий хід лише підігрів інтерес до майбутньої колаборації, а на eBay ці вбрання вже можна знайти за ціною в 3-4 рази вищою за заявлену.

Перший кадр рекламної кампанії Giambattista Valli x H&M

Такий ажіотаж пояснює і те, що Джамбаттиста Валлі відомий насамперед своїми колекціями от-кутюр, які широкій аудиторії часто недоступні. "Ми дуже щасливі співпрацювати з містером Валлі, – розповідає Анна-Софі Йоганссон, креативна радниця H&M. – Він – майстер високої моди, а його образи дуже запам'ятовувані. Ми з нетерпінням чекаємо старту запуску колекції, щоб зробити цю казку дійсністю для наших покупців".

Джамбаттиста Валлі

Повна колекція з'явиться у продажі вже 7 листопада, а поки ми пропонуємо розглянути всі її образи і заздалегідь обрати фаворитів, адже досвідчені шанувальники колаборацій H&M знають, що діяти в магазині потрібно швидко та рішуче, інакше все розберуть.

<b>GBV_H&M</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.