До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Botter – переможець фестивалю моди і фотографії Hyères 2018

У Франції завершився 33-й фестиваль моди і фотографії Hyères 2018, журі якого цього року очолив дизайнер Гайдер Аккерманн. Через чотири дні роботи вони вибрали ім'я переможця. Гран-прі фестивалю отримав бренд Botter, створений дизайнерами Рашемі Боттером і Лісі Геррербух. Також цього року відзначили канадку Марі-Єву Лекалав'є (приз від бренду Chloe) і бельгійку Сару Бройлант.

Фото: vogue.fr

Переможець цього року – Botter – уже представлений в Україні. Ознайомитися з брендом ближче можна в концепт-сторі The Icon. Серед джерел натхнення бренду – культура і спосіб життя жителів Карибського регіону, звідки родом сім'ї творців Botter. Члени журі відзначили не тільки креатив бренду, але і його відповідальний підхід до моди. "У своїй колекції вони говорять про важливі речі, наприклад, про наслідки життєдіяльності людини і її вплив на океан", – коментує режисер Жан-П'єр Бланк.

Реклама
Фото: Joe Lai, стиль: Веня Брикалін

Перемога в Єрі дозволить команді Botter реалізувати будь-який свій проект в одному з ательє Chanel Métiers d'Art, які, зазвичай, беруть участь у підготовці до кутюрних і міжсезонних показів французького Будинку. Також вони отримають чек сумою 15 000 євро. До речі, цього року Botter ще бере участь в не менш престижному конкурсі для молодих дизайнерів LVMH Prize.

Фото: Joe Lai, стиль: Веня Брикалін

За більш, ніж 30 років існування фестиваль моди і фотографії в Єрі допоміг прославитися багатьом дизайнерам, наприклад, командам Viktor&Rolf і Peter Pilotto. 2014 року тут також була відзначена українка Юлія Єфимчук, яка отримала спеціальний приз від Opening Ceremony за колекцію, присвячену образу радянської робітниці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.