До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Велике повернення: перший показ LL by LITKOVSKAYA

Після недовгої перерви Ліля Літковська повернулася з показами до Києва. У перший день Ukrainian Fashion Week вона показала нову колекцію свого бренду LL by LITKOVSKAYA. Місце для презентації Літковська вибрала вражаюче – ступені бізнес-центру "Торонто", з яких відкривається вид на Будинок органної та камерної музики, ще відомий як костел Святого Миколая.

LL by LITKOVSKAYA весна-літо 2019

LL by LITKOVSKAYA – це колекція міського одягу, і Літковська показала її в абсолютно природному середовищі. Вогні великого міста і шум проїжджих повз машин ефектно резонували з настроєм цієї колекції – динамічним, утилітарним, ненудним. Ключову роль відвели речам зрозумілим і всім добре знайомим – деніму, бежевому тренчу, білим бавовняним футболкам, але ця простота була лише вершиною айсберга. Цю колекцію можна порівняти з листковим пирогом, а улюблена Літковської деконструкція перетворювала кожну річ в предмет уважного вивчення.

Реклама

<b>LL_By_LITKOVSKAYA_Runway</b>

Нові форми дизайнер спробувала знайти в експериментах з джинсовими куртками, які то апелювали до епохи Марії-Антуанетти, завдяки шнурівці, то ефектно зісковзували з плечей та оголювали тендітні ключиці моделей.

<b>LL by LITKOVSKAYA_Jackets</b>

Багато уваги Ліля Літковська приділила сукням. Деконструйовані сукні-сорочки, шовкові моделі, що витончено розвивались під час ходьби, і навіть сукні-бюстьє з флористичним малюнком – трохи романтики не завадить навіть в найбільшому місті.

LL by LITKOVSKAYA весна-літо 2019
LL by LITKOVSKAYA весна-літо 2019
LL by LITKOVSKAYA весна-літо 2019

Деякі гості першого ряду нарікали, що моделі йдуть занадто швидко, а ці сорочки, джинси і плащі хочеться розглядати детальніше. Зробити, до речі, це можна було перед самим показом. Бренд Litkovskaya міську лінію одягу вперше спробував продавати по системі see now buy now і піти з покупкою можна було в цей же вечір.

<b>LL_by_LITKOVSKAYA_Apr13</b>

Сама Ліля Літковська про колекцію розповідає: "Кожен сезон для нас – як нова сходинка вгору. Ми шукаємо нові шляхи, розвиваємося, рухаємося вперед. Уявити в Україні LL by LITKOVSKAYA після стількох років існування бренду – захопливий досвід. Я вірю, що ця колекція займе своє місце в серцях і умах тих, хто йшов з нами в ногу весь цей час. Ще один виклик, який ми маємо в новому сезоні – see now buy now, який ми затіяли разом з Apartment 13. Я дуже пишаюсь тим, що ми змогли реалізувати цей задум. Ще два місяці тому це здавалося абсолютно божевільною витівкою".

Ліля Літковська

Ознайомитися з колекцією і привітати Лілю Літковську прийшли: Катя Кулик, Васіліса Фролова, Юліана Дементьєва і Єлизавета Ющенко.

<b>LL_by_Litkovskaya_Guests</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.