До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Белла Гадід перетворюється на Пегаса в кампейні Mugler

Белла Гадід зіграла головну роль у новому фільмі Mugler. Постмодерністське відео, яке зняв Флоріан Джон, показує як Гадід перетворюється в надлюдину за допомогою комп’ютерної графіки.

В образі аватара, сканованого дронами, Гадід моделює прелюдію для колекції Mugler. Потім, набувши вигляду позолоченого пегаса, вона змахує крилами на вершині Паризької опери під електронний саундтрек Аїші Деві, у якому є слова: "Я не завжди там, де моє тіло". Проповідуючи грецькі міфи про Сізіфа й Атласа, крилата Гадід також приєднується до моделей Mugler під час прогулянки Парижем.

Реклама
Белла Гадід під час фільмування кампейну Mugler

Висновок із цього психоделічного фільму не в тому, що Гадід має зіграти в наступній франшизі Pixar, а в тому, що Mugler змінив свій виробничий цикл. Показ весна-літо 2021 року відбудеться в лютому наступного року в Парижі, що дасть змогу роздрібним партнерам придбати колекцію у двох частинах. "Прелюдія" з 15 предметів вже доступна в основних роздрібних партнерів Mugler, а повна колекція надійде до крамниць після презентації на подіумі. Перетворення однієї з найпопулярніших у світі моделей на птерокентавра, безумовно, один зі способів привернути увагу до колекції.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.