До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

ARCHIVE PROJECT – благодійний сейл від українських дизайнерів

З 31 серпня до 2 вересня в муніципальній галереї "Лавра" відбудеться добродійний розпродаж архівів і семплів незалежних українських марок, в якому візьмуть участь бренди: ANTON BELINSKIY, CHAKSHYN, DRAG AND DROP, KSENIA SCHNAIDER, PASKAL, TEMPORARY CONTEMPORARY, TTSWTRS і YULIA YEFIMTCHUK+.

Співорганізатори ARCHIVE PROJECT – LBK Production та Антон Белінський – вперше за кілька сезонів збирають у Києві дизайнерів, які успішно працюють на міжнародному ринку, аби підтримати благодійні та мистецькі ініціативи реалізацією рідкісних зразків з минулих колекцій.

Реклама
Anton Belinskiy весна-літо 2018

Частину від виручених коштів спрямують на підтримку підопічних фонду "Таблеточки" і видання книжки фоторобіт Армена Парсаданова (1982-2018).

Також з концепцією "NO PHOTO, NO VIDEO" 1 вересня о 21:00 дизайнери вперше запрошують на колективний показ – переосмислити і поєднати ідеї минулих років на сучасний лад.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.