До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Anex представили першу у світі коляску з доповненою реальністю

Міжнародний бренд дитячих колясок Anex спільно з FFFACE.ME і британським художником Mr Woody Woods представили першу у світі дитячу коляску з доповненою реальністю.

Нова Air-X Woo — це яскрава прогулянкова коляска, з якою дитина може активно взаємодіяти. Корпус коляски прикрашають ілюстрації художника Mr Woody Woods — і з ними можна грати за допомогою AR. Розроблений FFFACE.ME фільтр в Instagram оживляє намальованих персонажів, перетворюючи коляску на велику іграшку або космічний корабель, який можна вивчати разом з батьками.

Реклама

Головні персонажі коляски Air-X Woo — тріо прибульців, що вміють робити сальто, зависати в повітрі й підморгувати. Виробники стверджують, що це перша здатна оживати AR-коляска на ринку.

"Ми любимо експериментувати й завжди в пошуку класних можливостей зробити наші дизайни цікавішими", — кажуть в Anex.

Ілюстратор колаборації Mr Woody Woods став відкриттям для бренду дитячих колясок. Художник раніше співпрацював з Dr Martens, BBC, Marks and Spencer, Next. А українська студія FFFACE.ME, що створює фільтри для Instagram, Snapchat і TikTok, допомогла оживити інопланетних персонажів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.