До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 українських брендів, з якими приємно провести карантин

Продовження карантину до 11 травня означає тільки одне — жертвувати естетичною стороною в створенні домашніх образів просто непробачно, адже за вікном така гарна весна й ми маємо їй відповідати. Допомогти з вирішенням цього завдання допоможуть українські бренди, в останніх колекціях яких баланс естетики й комфорту дотриманий ідеально.

Sleeper
Litkovskaya

Ліля Літковська не сидить склавши руки під час карантину. Дизайнерка представила невелику капсульну колекцію, присвячену перебуванню вдома. "Неважливо, де ви перебуваєте зараз, мені хочеться продемонструвати вам всю красу поточного моменту й заразом показати, що творити можна всюди", — розповідає Літковська, для якої карантин став можливістю ще більше проводити часу з дочкою Ра. Увійшло до колекції всього кілька речей — трикотажний костюм, двійка в етнічному стилі, невагома шовкова комбінація й сукня-сорочка з деконструйованими елементами. Попри всю розслабленість і затишок, який відчувається в цих речах, у них легко читається і ДНК Litkovskaya.

Реклама
LITKOVSKAYA
LITKOVSKAYA
INLY

Марку INLY створила наприкінці 2019 року стилістка Інна Грицик. Її перша колекція присвячена подорожам та відпочинку. І якщо з першим тепер виникають певні складнощі, то розслаблені шовкові сорочки й вільні однотонні жакети INLY ідеальні для роботи з дому або неспішного проведення часу за містом. Круїзна колекція INLY створена для дівчат-мінімалісток — стримана кольорова гама, прості силуети, що не сковують рухів, і бездоганне виготовлення роблять ці речі позачасовою базою, яка стане в пригоді й після карантину.

INLY
INLY
INLY
Sleeper

Український бренд Sleeper, що заявив про себе на весь світ у 2014 році, одним з перших усвідомив всю важливість комфорту в сучасному гардеробі і їхні "піжами для виходу в люди" стали популярними по обидва боки Атлантики. З настанням карантину ці піжами стали порятунком для багатьох, але марка пропонує не обмежуватися тільки ними — у новій колекції лейбла представлені не менш зручні лляні сукні найжиттєрадісніших і найоптимістичніших відтінків.

Sleeper
Sleeper

Sleeper
The Body Wear

У ДНК українського бренду The Body Wear закладена проста, але дуже важлива ідея — жіноче тіло як натхнення. Саме з думками про відчуття жінки, її ставлення до себе й власної привабливості й створює колекції засновниця лейбла Марія Яслінська. Коротати карантинні дні вона пропонує в максимально жіночних образах — романтичних сукнях у пасторальному стилі, вільних двійках, що поєднали в собі ознаки піжамного й ділового стилів, легких туніках і найтонших сорочках, які після 11 травня складуть гідну пару улюбленому деніму або шовковим спідницям довжини міді.

The Body WEAR
The Body WEAR
The Body WEAR
Cashmerebox

Бренд Cashmerebox спеціалізується на кашемірі — матеріалі, який першим приходить у голову зі словами "відпочинок", "розслабленість", "ескапізм". Кашемір дарує відчуття затишку й спокою, які в сьогоднішній нестабільний час особливо важливі. У колекціях Cashmerebox використовується тільки монгольський кашемір, зокрема й особливо м’який бейбі-кашемір, а відтінки — бежеві, молочні, сірі — викликають асоціації з безтурботністю й спокоєм.

CASHMEREBOX
CASHMEREBOX
CASHMEREBOX
LESSLESS

Нова колекція LESSLESS поєднує в собі невимушеність і будуарну елегантність dressing gown з практичністю й комфортом, що особливо цінне в карантинний час. Дизайнерка марки Аліна Гонта розповідає, що в основі її філософії лежать найпростіші цінності навколишнього світу, а кожен образ так чи інакше відсилає до краси природи — гама кольорів викликає асоціації з цвітінням природи, а струмливі силуети — з її свободою. До колекції увійшли лляні сукні-сорочки з натуральними дерев’яними ґудзиками, шовкові сукні із заходом, базові лляні халати.

LESSLESS весна-літо 2020
LESSLESS весна-літо 2020
LESSLESS весна-літо 2020

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.